Corovum Advies zoekt versterking

Ontwerper tekenaar civiele techniek

Omschrijving
Corovum Advies is een jong en enthousiast adviesbureau binnen de civiele techniek. Vanuit de rol als adviseur ondersteunen wij onze opdrachtgevers bij de realisatie van projecten op het gebied van infrastructuur, civiele techniek en ruimtelijke ordening. We treden hierbij op als projectmanager, projectleider of adviseur namens de opdrachtgever en verzorgen bovendien de benodigde ingenieursdiensten. Hiervoor hebben wij de beschikking over een eigen ingenieursbureau, dat nauw samenwerkt met onze adviseurs bij de klant.

Wat ga je doen?
Als ontwerper tekenaar ben je de vakkracht in ons ingenieursbureau. Samen met de werkvoorbereider en projectleider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van diverse uiteenlopende projecten. Het slim ontwerpen, inventiviteit is een van onze kernwaarden, is jouw opgave. Voor onze opdrachtgevers ontwerp jij, als onderdeel van multidisciplinaire teams, wegreconstructies, ruimtelijke inpassingen, riolering, stedelijke infrastructuur en kleine waterbouw in Nederland. Deze civieltechnische projecten voeren wij met name uit voor overheden, maar ook voor aannemers en ontwikkelaars. Corovum is volop bezig met 3D ontwikkelingen. Samen met je collega’s binnen ons bedrijf, maar ook in samenwerking met externe adviseurs, zijn er volop mogelijkheden om je hierin te ontwikkelen.

Wie zoeken wij?
• Je hebt een afgeronde mbo- of hbo-opleiding, op het gebied van Civiele Techniek.
• Minimaal 1 jaar relevante werkervaring als tekenaar ontwerper.
• Ervaring met Autocad.
• Ervaring met Microstation is een pré.
• Resultaatgericht, pro-actief.
• Communicatief vaardig, zowel mondeling als in geschrift.
• Je bent een echte teamspeler en aanpakker!

Aanbod:
We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studie- en doorgroeimogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau.

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Johan Kraeima, directeur Corovum Advies op telefoonnummer 06-22 99 35 79.
Heb je interesse in deze functie dan zien we jouw sollicitatie met belangstelling tegemoet. Indienen kan per mail naar info@corovum.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.