Wie is Pascal van Norden?

Hallo, ik ben Pascal van Norden, iemand die niet van half werk houdt en altijd 100% ergens voor gaat. Als atleet/sporter heb ik een mooie carrière opgebouwd waar ik elke dag uitdagingen in zie. Nu als hardloper, maar mijn roots liggen in de vechtsport. In deze discipline heb ik op hoog niveau wedstrijden gevochten, vandaar dat mijn bijnaam in de hardloopwereld ‘UltraRocky’ is.

Wat begon als een weddenschap met een collega is uitgelopen tot de ontwikkeling van een talent voor hardlopen, gespecialiseerd op de langere afstanden. In 2004 liep ik mijn eerste marathon in 2 uur en 49 minuten. Daarna ben ik serieuzer gaan trainen voor de marathon en dat heeft tot mooie resultaten geleid. Het vaststellen van een doel, trainen naar dat doel en het hardlopen in de natuur geeft mij erg veel voldoening. Het zijn de momenten waarbij ik ontspan, overpeins en op nieuwe ideeën kom.

Ik ben erg blij dat Corovum Advies in samenwerking met deHardloopwinkel mij sponsort. Hierdoor krijg ik een extra stimulans om mijn doelen te verwezenlijken.

Waarom sponsort Corovum Pascal van Norden?

Corovum Advies sponsort Pascal van Norden omdat hij heeft bewezen een doorzetter te zijn. Dit sluit haarfijn aan bij de wijze waarop Corovum Advies projecten aanpakt. Vrijwel altijd is een multidisciplinair project ook een marathon of in ieder geval een lange duurloop. Naast inventiviteit worden op basis van volharding de beste resultaten bereikt.